Smatra se da je Bahrein jedno od najljepših mjesta za posjetiti na Bliskom istoku. Smješten u Perzijskom zaljevu, a sastoji od oko 51 otoka što doprinosi prirodnoj ljepoti ove zemlje. Ukoliko želite otputovati i posjetiti Bahrein, probašli smo povratne avio karte iz Budimpešte za 244 eura.

Također smo vam stavili linkove gdje možete naći najbolje cijene smještaja, počinje već od 26 eura po noćenju za 2 osobe, odnosno 13 eura po osobi. Ispod se nalaze linkovi i datumi avio karata kao i link koji vas vodi na ponudu smještaja.

AVIO KARTE KUPI OVDJE

DATUM – 16.-23.01.2023. – 244 eur

DATUM – 10.02.-15.02.2023. – 244 eur

DATUM – 16.-22.01.2023. – 250 eura

Ostali datumi ovdje


SMJEŠTAJ POTRAŽI OVDJE

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: