Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Njihova Copacabana zove se Las Canteras i Imaju najbolju urbanu klimu u Europi! U Las Palmasu samo je nekoliko koraka od hotela ili uličnog kafića do plaže. Las Canteras je više od tri kilometra duga, savršeno zakrivljena uvala koja podsjeća na Rio, a iza najpoznatije gradske plaže na Kanarskim otocima može se otkriti živahna kozmopolitska metropola: najveći grad u arhipelagu (gotovo 400.000 stanovnika), jedna od najvećih španjolskih luka na Atlantiku.

Povratne avio karte za Las Palmas počinju od 88 eura iz Zagreba, a iz Trevisa od 66 eura(direktni let)! Smještaj počinje od 10,50 eura po osobi za noćenje. Datuma je više na izbor.

Ispod se nalaze linkovi preko kojih možete kupiti avio karte, rezervirati hotel, datumi polaska i ostale najbolje cijene smještaja ukoliko vam ne odgovara ovaj hotel iz ponude.

POLAZAK IZ ZAGREBA

20.-27.01.2023. – 88 eura

23.01.-27.01.2023. – 104 eura
13.-16.01.2023. – 110 eur
Ostali datumi ovdje


SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE – počinje od 21 eur noćenje za 2 osobe

POLAZAK IZ TREVISA OVDJE

OSTALE HOTELE POGLEDAJ OVDJE

KAKO REZERVIRATI NAŠE PONUDE? Detaljan vodič za rezervaciju (od avio karte do ulaska u avion) → OVDJE

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: