Maroko je zemlja u sjevernoj Africi koja je poznata po svojoj raznolikoj kulturi i povijesti. Gradići poput Casablanke, Marrakecha i Fez privlače turiste svojim povijesnim znamenitostima, tržnicama i prekrasnim vrtovima. Maroko je također poznato po svojoj hrani, uključujući poznate delicije poput tagine i couscousa. Zemlja je poznata po svojoj atraktivnoj prirodi, s prekrasnim plažama, planinama i pustinjama. Maroko je idealna destinacija za ljubitelje aventure, s brojnim mogućnostima za kampiranje, vožnju kamilama i penjanje. Posjetite Maroko i uživajte u svemu što ova zemlja ima za ponuditi.

Trenutno su jako pvoljne povratne avio karte za ovaj mjesec i počinju već od 33 eura iz Trevisa, do su 104 eura iz Zagreba i 114 eura iz Beograda! Također smo vam stavili i linkove na nabolje cijene hotela i smještaja koji počinju već od 7,50 eura za noćenje po osobi.

POLAZAK IZ TREVISA – Avio karta i Hoteli

FES

24.01. – 28.01. – 33 eura

24.01.-31.01.2023. – 33 eura

Ostali datumi ovdje

Hoteli u Fesu – slike i rezervacija ovdje – od 7,5 eura po osobi noćenje

POLAZAK IZ ZAGREBA – Avio karta i Hoteli

TANGIER

30.01.-06.02.2023. – 104 eur

Hoteli u Tangieru – slike i rezervacija ovdje – od 7,5 eura noćenje po osobi

POLAZAK IZ BEOGRADA – Avio karta i Hoteli

MARRAKESH

27.02.-03.03.2023. – 114 eur

Hoteli u Marrakeshu – slike i rezervacija ovdje – od 6,5 eura noćenje po osobi

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: