Ibiza je poznata po svojim prekrasnim plažama, noćnom životu i lijepim vremenom, što čini ovaj otok idealnim mjestom za putovanje. Ova prekrasna španjolska destinacija pruža nevjerojatnu kombinaciju plaža, zabave i kulture. Ibiza je poznata po svojim prekrasnim plažama, poput plaže Es Cavallet, Salinas i Cala Jondal. Ove plaže su savršene za sunčanje, plivanje i ronjenje, a također su idealne za aktivnosti poput jedrenja i surfanja.

Otok također ima neke od najboljih noćnih klubova na svijetu, poput Pacha, Amnesia i Ushuaia. Ovi klubovi su poznati po svom izvrsnom zvučnom sustavu i svjetski poznatim DJ-evima. Ibiza također ima bogatu kulturnu ponudu, uključujući muzeje i povijesne znamenitosti poput dvorca D’Alt Vila i crkve Sa talaia. Otok također ima prekrasne prirodne ljepote, poput rijeke Santa Eulalia i Parka sredozemnih biljaka.

Ako tražite avanturu, Ibiza ima različite aktivnosti poput ronjenja, jedrenja, kajakarenja i penjanja. Osim toga, otok ima i nekoliko festivala tijekom ljeta, od glazbenih do gastronomskih. Sve u svemu, Ibiza je savršeno mjesto za one koji žele uživati u plažama, noćnom životu i lijepom vremenu. Otok također ima bogatu kulturnu ponudu i mnoge aktivnosti za one koji traže avanturu. Putovanje na Ibizu će ostaviti nezaboravne uspomene i želju da se vrati.

Pronašli smo odlične cijene povratnih avio karata iz Zagreba. Počinju od 57 eura do 68 eura, a uz to smo pronašli apartman s bazenom blizu plaže po cijeni 23 eura po osobi, tako da ukupna cijena za 5 dana sa povratnom avio kartom i apartmanom s bazenom iznose ukupno 149 eura!

Ispod se nalaze linkovi za kupnju avio karata i apartmana. Datuma je više pa birajte.

Avio Karta i hotel – ovdje

DATUM – 27.03.-31.03.2023. – 57 eura
DATUM– 27.03.-01.04.2023. – 68 eura
DATUM– 27.03.-04.04.2023. – 68 eura
Ostali datumi ovdje

APARTMAN S BAZENOM OVDJE – 23 eura noć po osobi

Ostali smještaj ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: