Dubai je jedno od najpopularnijih putovanja u svijetu, poznat po svojim luksuznim hotelima, shopping centrima i prekrasnim plažama. Ova moderna metropola pruža nevjerojatnu kombinaciju tradicije i suvremenosti, što čini idealno mjesto za putovanje.

Dubai je poznat po svojim nevjerojatnim shopping centrima, uključujući Dubai Mall i Mall of the Emirates. Ove trgovačke centre nude široku paletu svjetski poznatih brendova i luksuznih robnih kuća.

Zemlja također ima neke od najljepših plaža na svijetu, poput Jumeirah Beacha i kluba za plažu na Palm Jumeirah. Ove plaže su savršene za sunčanje, plivanje i ronjenje, a također su idealne za aktivnosti poput jedrenja i surfanja.

Dubai također ima neke od najviših zgrada na svijetu, uključujući Burj Khalifu, koja je najviša zgrada na svijetu, i Burj Al Arab, poznat kao “Sedam svjetionika svijeta”. Posjet ovim zgradama pruža nezaboravne poglede na grad.

Zemlja također ima bogatu kulturnu ponudu, uključujući muzeje i povijesne znamenitosti poput dvorca Al Fahidi i tradicionalnog tržišta Gold Souk. Ako tražite avanturu, Dubai ima i mnoge aktivnosti poput padobranstva, džip safarija i skijanja na umjetnom snijegu.

Sve u svemu, Dubai je savršeno mjesto za one koji žele uživati u luksuzu, shoppingu i prekrasnim plažama. Zemlja također ima nevjerojatnu kulturnu ponudu i mnoge aktivnosti za one koji traže avanturu. Putovanje u Dubai će ostaviti nezaboravne uspomene i želju da se vrati.

Trenutno su najeftinije povratne avio karte iz Budimpešte po cijeni 114 eura (direktan let!). Hotel iznosi 39 eura noćenje za 2 osobe, stoga je npr. 4 dana sa hotelom i povratnom avio kartom 179 eura po osobi!

Ispod su linkovi za kupovinu avio karata s polascima i datumima iz svih gradova i link za rezervaciju Hotela.

AVIO KARTE I HOTEL KUPI OVDJE

DATUM: 08.01.-15.01.2024. – 114€ 

DATUM: 08.-11.12.2023. – 121€ 

DATUM: 13.11.-20.11. – 152€ 

HOTEL MOŽETE OVDJE REZERVIRATI – 39 eura noćenje za 2 osobe

Ostali hoteli ovdje

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: