Island je nevjerojatna destinacija koja nudi nezaboravno putovanje za sve posjetitelje. Sa svojim impresivnim vulkanima, gejzirima, ledenjacima i divljom prirodom, Island je odlično mjesto za avanturu i istraživanje. Posjetite glavni grad Reykjavik i uživajte u živahnom noćnom životu grada, a zatim krenite na putovanje kroz nacionalne parkove i otkrijte čarobnost islanda. Isprobajte tradicionalna islanderska jela poput skyr-a i hvaljenja ribe i ne propustite priliku da se okupate u termalnim izvorima. Putovanje na Island je nezaboravno iskustvo koje ćete pamtiti cijeli život.

Iz naših krajeva su cijene letova nažalost previsoke, stoga ukoliko želite posjetiti ovu nevjerovatnu zemlju ćete morati do Beća. Trenutno je jako dobra prilika jer je par datuma samo po ovoj cijeni od 83 eura za povratnu avio kartu. Uz to smo pronašli odličan hotel za samo 20 eura za noćenje po osobi što je za Island jako dobra cijena!

Ispod su datumi, linkovi za kupnju avio karata i smještaja. Jeftini parking blizu aerodroma u Beču ćete pronaći OVDJE

AVIO KARTU I SMJEŠTAJ MOŽETE OVDJE REZERVIRATI:

AVIO KARTA
27.02.-06.03.2023. – 83€
13.03.-17.03.2023. – 94€

27.02.-03.03.2023. – 99€

Ostali datumi ovdje

HOTEL SLIKE I REZERVACIJA OVDJE – 20 eura noćenje po osobi

Ostali smještaj pogledaj ovdje

RENT A CAR:

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

ULAZNICE ZA ATRAKCIJE I TRANSFERE MOŽETE OVDJE PRONAĆI:

VODIČ ZA ISLAND

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: