Prilika za odmor u Albaniji! Povratnu avionsku kartu iz Budimpešte do Tirane(direkt let) možete kupiti za 40€. Što se tiče smještaja, pronašli smo lijep Hotel u centru Tirane po cijeni 24 eura po noćenju za 2 osobe tako da ukupna cijena za 4 dana sa povratnom avio kartom i Hotelom iznosi samo 67 eura, a 8 dana 119 eura po osobi! Polazak je iz Budimpešte. Iz Tirane možete i skoknuti do Drača na more.

Ispod se nalaze linkovi za kupnju avio karata i Hotela.

AVIO KARTU I HOTEL MOŽETE KUPITI OVDJE:

06.-09.05.2023. – 28 eur

15-18.04.2023. -33 eur

25.04.-02.05. – 35 eur

Ostali datumi ovdje

HOTEL 4* MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

OSTALA PONUDA SMJEŠTAJA OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: