Ako planirate putovanje u Milano, nećete biti razočarani! Ovaj moderan grad poznat je po modi, umjetnosti, kulturi i izvrsnoj hrani. Osjetite puls ovog grada dok šetate ulicama ispunjenim arhitekturom iz različitih epoha, posjetite čuvenu milansku katedralu ili uživajte u umjetničkim djelima u muzejima poput Pinacoteca di Brera. Naravno, ne možete posjetiti Milano a da ne istražite svjetski poznatu modnu scenu. Uživajte u kupovini u trgovinama poznatih brendova i otkrijte nove trendove na ulicama ovog grada.

Ako ste ljubitelj hrane, ne propustite priliku da probate tipičnu milansku kuhinju, uključujući slavni risotto alla Milanese i cotoletta alla Milanese. Sve u svemu, Milano je grad koji će vas očarati svojim stilom i ljepotom, a mi vam garantiramo da ćete se vratiti kući s mnogo novih iskustava.

Mi smo pronašli najbolje cijene avio karata iz naših krajeva i trenutno su daleko najbolje cijene iz Zagreba i vrte se oko 16-25 eura. Noćenje u hotelu 4* iznosi 30 eura po osobi, stoga 3 dana možete provesti sa svim za samo 76 eura po osobi. Imate i jeftiniji smještaj.

Ispod se nalaze linkovi preko kojih možete kupiti avio karte, slike hotela i rezervacija, datumi polaska i linkovi za najbolje cijene smještaja ukoliko vam ne odgovara ovaj iz ponude.

POLAZAK IZ ZAGREBA

06.-08.03. – 16 eur

27.03.-01.04. – 22 eura

12.-14.03.2023. – 23 eura

27.03.-31.03. – 25 eura

Ostali datumi ovdje

HOTEL 4* – slike i rezervacija ovdje – 30 eura noćenje po osobi

Ostali smještaj ovdje

RENT A CAR

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: