Putovanje u Jordan

Iznenadite svoje čula i otkrijte neistraženu ljepotu Jordana! Ova zemlja bogate povijesti i kulture privlači putnike iz cijelog svijeta. Od drevnih ruševina do modernih gradova, Jordan ima nešto za svakoga.

Posjetite nevjerojatnu Petru, drevni grad uklesan u stijenu koji će vas ostaviti bez daha. Prošetajte se po beduinskim kampovima u pustinji Wadi Rum i doživite nezaboravnu avanturu jahanja deva. Zaronite u Mrtvo more i isprobajte čuvene blata i mineralne soli koje su poznate po ljekovitom djelovanju.

Jordan je također raj za ljubitelje hrane, a jela poput humusa, falafela i kebaba neće vas ostaviti ravnodušnima. Uživajte u lokalnim delicijama i probajte autentičnu kuhinju Jordanije. Bez obzira jeste li avanturistički putnik ili putnik koji traži opuštanje, Jordan je zemlja koja će ispuniti sva vaša očekivanja.

Pronašli smo najbolje cijene i odličan hotel za putovanje u Jordan. Povratna avio karta počinje od 60 eura iz Budimpešte i let je direktan. Stavili smo vam 2 hotela na odabir po cijeni 21 i 29 eura po noćenju za 2 osobe. Ispod su linkovi za avio karte i za najbolje cijene smještaja kao i datumi putovanja.

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE:

DATUM: 23.03.-29.03.2023. – 60€ (direkt)

DATUM: 23.-26.04. – 67 eura

DATUM: 21.03.-29.03. 2023. – 70€ (direkt)

DATUM: 11.06.-16.06. 2023. – 79€ (direkt)

DATUM: 23.-28.04. – 85 eura

Ostali datumi ovdje

Hotel – 21 eura noć za 2 osobe

Hotel – 29 eura noćenje za 2 osobe

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: