Alicante je prekrasan grad smješten na Costa Blanca obali Španjolske. Poznat po svom mediteranskom načinu života, Alicante privlači posjetitelje svojim prekrasnim plažama, bogatom kulturom i gastronomskom scenom. Grad je dom nekih od najljepših plaža u Španjolskoj, kao što su Playa del Postiguet i San Juan, gdje možete uživati ​​u toplom suncu, kristalno čistom moru i raznim aktivnostima na vodi.

Alicante je također prepun kulturnih znamenitosti, uključujući utvrdu Castillo de Santa Barbara koja nudi prekrasan pogled na grad, Muzej arheologije MARQ i Muzej umjetnosti Gravina. Gastronomska scena u Alicanteu nudi bogatu ponudu tradicionalnih jela poput paella i morskih plodova, kao i modernih kulinarskih iskustava u mnogim restoranima i barovima. Ako tražite destinaciju koja ima sve što vam treba za savršen odmor, Alicante je pravo mjesto za vas.

Ryanair ima danas akciju i povratna avio karta iznosi samo 17 eura iz Klagenfurta (oko 220 km od Zagreba). Smještaj odličnih ocjena, manje od 1 km od plaže iznosi 35 eura po noćenju za 2 osobe, stoga je ukupan iznos za 4 dana po osobi sa povratnom avio kartom i smještajem samo 69 eura!

Ispod se nalaze linkovi preko kojih možete kupiti avio karte, rezervirati smještaj, datumi polaska i 5 linkova za najbolje cijene smještaja ukoliko vam ne odgovara ovaj iz ponude.

  • Ulaznice za sve turističke atrakcije, kao i transfer s aerodroma možete kupiti OVDJE, a ukoliko se odlučite na rent a car, najbolje cijene ćete pronaći OVDJE. (Napomena za Rent a car – obavezno uzmite full cover osiguranje i opciju bez ostavljanja depozita)

AVIO KARTU I SMJEŠTAJ IZ MOŽETE KUPITI OVDJE

26.03.-29.03. – 16 eur

29.03.-02.04. – 32 eur

26.03.-02.04. – 33 eur

Ostali datumi ovdje

Smještaj – 35 eura noćenje 2 osobe

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

RENT A CAR

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: