Najbolji posao na svijetu

Sanjate li da se probudite u Rio de Janeiru, istražujete znamenitosti Sydneya i kušate hranu Singapura? Ako to učinite, pridružite se Emiratesu kao kabinsko osoblje i gledajte svijet kao dio svoje karijere.
Mnogi članovi našeg kabinskog osoblja opisuju ovu ulogu kao “najbolji posao na svijetu”, ne samo zato što pružaju nagrađivanu uslugu na 38.000 stopa, već i zbog jedinstvenog životnog stila koji dolazi s poslom: Non-stop nove avanture. S Emiratesom opslužuje više od 150 gradova u 85 zemalja, svaki dan je nova prilika da doživite nešto novo.

Najveća svjetska zrakoplovna kompanija
Predstavljajte vodeću marku zrakoplovne kompanije dok nosite našu legendarnu uniformu i putujete svijetom našim zrakoplovima Boeing 777 i Airbus A380.

Život u Dubaiju
Sva kabinska posada Emiratesa živi u uzbudljivom gradu Dubaiju, Ujedinjeni Arapski Emirati. To znači da ćete zaraditi neoporezivu plaću, Emirates će vam osigurati smještaj i imati mnogo prilika da kušate ovaj jedinstveni, živahni i multikulturalni grad.

Prijatelji za cijeli život
Naša zajednica kabinskog osoblja broji više od 20 000 ljudi i steći ćete prijatelje za cijeli život iz svih krajeva svijeta, od prvog dana obuke.

Pogodnosti putovanja
Nastavite putovati svijetom u svoje slobodno vrijeme – s povlaštenim kartama Emiratesa i drugih zračnih prijevoznika, kao i posebnim pogodnostima kod mnogih drugih hotelskih/turističkih pružatelja usluga.

Koga tražimo

Da biste bili uzeti u obzir za kabinsko osoblje Emiratesa, morate biti:

  • Tečno govorite engleski jezik u pismu i govoru (dodatni jezici su prednost)
  • Prirodni timski igrač s osobnošću koja blista
  • Najmanje 160 cm visok i može doseći visinu od 212 cm
  • Sposoban ispuniti uvjete za radnu vizu UAE

I ima:

  • Najmanje 1 godina iskustva u ugostiteljstvu ili službi za korisnike
  • Minimalno srednjoškolsko obrazovanje (12. razred).
  • Nema vidljivih tetovaža u uniformi kabinskog osoblja Emiratesa

Datumi otvorenih vrata u državama u našoj blizini

Sve detaljne informacije i prijava ovdje:

https://www.emiratesgroupcareers.com/cabincrew/

https://www.emirates.com/at/english/

NAJEFTINIJE AVIO KARTE IZ SVIH GRADOVA PRONAĆI ĆETE OVDJE:

AVIO KARTE

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA PRONAĆI ĆETE OVDJE:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

TRANSFERI, ONLINE KARTE ZA TURISTIČKE ZNAMENITOSTI, VODIČI

SVE MOŽETE OVDJE KUPITI

RENT A CAR:

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: