Santorini, grčki otok u Egejskom moru, poznat je po prekrasnim krajolicima i jedinstvenoj arhitekturi. Ovaj otok privlači veliki broj turista svojim čarobnim pejzažima, spektakularnim zalascima sunca i kristalno čistim plavim morem. Uživajte u tradicionalnoj grčkoj kuhinji, posjetite lokalne plaže i istražite fascinantne ruševine iz antičke Grčke. Santorini je sigurno jedno od najromantičnijih mjesta na svijetu i idealno je odredište za medeni mjesec ili romantični odmor za parove.

Povratne avio karte za ljetovanje na Santoriniju su najjeftinije iz Venecije i pronašli smo najbolje cijene u 6. i 7. mjesecu. Također smo vam stavili linkove gdje ćete pronaći najbolje cijene smještaja.

Ispod se nalaze linkovi i datumi polaska preko kojih možete kupiti avio karte, i 3 dodatna linka gdje ćete naći najbolje cijene smještaja.

AVIO KARTE

DATUM: 20.-27.07. – 84€

DATUM: 04.-11.07. – 95€

DATUM: 05.-10.06. – 84€

DATUM: 05.-12.06. – 84€

Ostali datumi ovdje

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA OVDJE ili OVDJE ili OVDJE – od 25 eura noć za 2 osobe

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: