Maldivi su raj na Zemlji, sa prekrasnim bijelim pijeskom, kristalno čistim vodama i egzotičnim ribama. Putovanje na Maldive je san svakog putnika koji želi uživati u luksuzu i opuštanju.

Od prekrasnih plaža do raznovrsnih aktivnosti poput ronjenja i ribolova, Maldivi nude sve što je potrebno za savršen odmor. Ronjenje na Maldivima je nezaboravno iskustvo, sa prekrasnim koraljnim grebenima i raznovrsnom faunom. Ribolov na Maldivima je također popularan, sa mogućnošću ulova morskih kraljeva i drugih trofeja.

Ako tražite savršeno mjesto za opuštanje i uživanje, Maldivi su pravo mjesto za vas. Budite brzi jer ove cijene će ubrzo skočiti i uživajte u ovom prekrasnom raju na Zemlji.

Cijene povratnih avio karata iz Beča su 308 eura, a iz Budimpešte oko 350 eura. Tim cijenama smo dodali lijep smještaj 4* s doručkom i večerom, koji iznosi 22 eura za 2 osobe po noćenju, tako da dobijete ukupnu cijenu povratne avio karte i smještaja 4* s doručkom i večerom za samo 385 eura po osobi! Ovo su cijene iz Beča, iz Budimpešte je sve isto samo 50 eura skuplje na ukupan iznos (435 eura). Ove cijene smještaja će vjerovatno ubrzo ići gore pa požurite ako vam odgovaraju datumi.

Hotel također nudi transfer s aerodroma. Morate dodati kvačicu ukoliko želite tu opciju prilikom rezervacije i oni će vam poslati cijenu za transfer ili ih kontaktirajte da vam odmah navedu cijenu transfera sa aerodroma do hotela.

Ispod se nalaze linkovi preko koji možete kupiti avio karte na datume koji vam odgovaraju, kao i rezervirati smješta. Također imate link za ostale smještaje ukoliko vam ovaj ne odgovara.

AVIO KARTA I HOTEL, POLAZAK IZ BEČA

DATUM: 25.05.-05.06.2023. – 305 eur

DATUM: 14.05.-22.05.2023. – 308 eur

DATUM: 11.05.-22.05.2023. – 308 eur

DATUM: 26.05.-05.06.2023. – 308 eur

Ostali datumi ovdje

SMJEŠTAJ 4* S DORUČKOM I VEČEROM – slike i rezervacija ovdje – 22 eur za 2 osobe noćenje

Ostali smještaj Ovdje ili Ovdje

Napomena: presjedanje je u Abu Dhabiju i potrebno je provjeriti da li vam je potrebna viza.

AVIO KARTA I HOTEL, POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

DATUM: 01.06.-10.06.2023. – 350 eur

DATUM: 31.05. – 07.06. – 355 eur

DATUM: 08.06. – 17.06. – 372 eur

Ostali datumi ovdje

SMJEŠTAJ 4* S DORUČKOM I VEČEROM – slike i rezervacija ovdje – 22 eur za 2 osobe noćenje

Ostali smještaj Ovdje ili Ovdje

Napomena: presjedanje je u Abu Dhabiju i potrebno je provjeriti da li vam je potrebna viza.

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA NA MALDIVIMA POTRAŽI OVDJE:

Ostale opcije smještaja na Maldivima OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: