Putovanje u Jordan

Pronašli smo najbolje cijene i odličan hotel s doručkom za putovanje u Jordan. Povratne avio karta su 30 eura iz Beča i let je direktan. Uz to smo našli odličan hotel s doručkom za 63 eura po osobi za 4 noćenja uz kupon DGBMI za popust. Ispod su linkovi za avio karte i link i slike za rezervaciju hotela. Imate i opciju na 7 dana – tad je ukupna cijena 136 eura.

*Najbolje cijene parkinga blizu aerodroma u Beču ili Budimpešti naći ćete OVDJE

**Ulaznice za sve turističke atrakcije, kao i transfer s aerodroma možete kupiti OVDJE, a ukoliko se odlučite na rent a car, najbolje cijene ćete pronaći OVDJE. (Napomena za Rent a car – obavezno uzmite full cover osiguranje i opciju bez ostavljanja depozita)

AVIO KARTA I SMJEŠTAJ:

DATUM: 19.06.-23.06. 2023. – 30€ (direkt)

DATUM: 10.06. -19.06. – 30 eura

DATUM: 06.06.-12.06.2023. – 37€ (direkt)

DATUM: 30.05.-03.06. 2023. – 40€ (direkt)

Ostali datumi ovdje

Odličan hotel s doručkom – slike i rezervacija ovdje – kod za popust DGBMI (63 eura ukupno po osobi za 4 noćenja)

OSTALE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: