Ako tražite savršeno mjesto za putovanje, Porto je pravo mjesto za vas. Ovo lijepo portugalsko gradić smješten je na obali rijeke Duro i poznat je po svojoj bogatoj kulturnoj baštini, vinskih podruma i lijepim plažama. U Portu možete uživati u šetnji uz rijeku, posjetiti jednu od mnogih vinskih kuća i probati tradicionalna portugalska jela poput francesinhe i pastel de nata. Grad također ima nekoliko muzeja, trgovačkih centara i parkova za one koji žele saznati više o lokalnoj kulturi ili se samo opustiti u prirodi.

Noćni život u Portu također je vrlo živahan, s mnogim barovima, klubovima i koncertima. A ako tražite nešto malo mirnije, možete posjetiti jednu od brojnih tradicionalnih kafana i uživati u sjajnom vinu i glazbi uživo. Sve u svemu, Porto je savršeno mjesto za putovanje za one koji žele uživati u kulturnim atrakcijama, dobrom hranom i pjenušavim vinima. Rezervirajte svoj odmor u Portu i uživajte u svemu što ovaj prekrasan grad ima za ponuditi.

Trenutno su cijene avio karata za 3. mjesec jako jeftine iz Budimpešte za Porto pa budite brzi 🙂 Hotel*** smo pronašli po cijeni 16 eura za noćenje po osobi uz kupon DGBMI.

Ispod su datumima polaska i povratka i kupnja avio karte kao i linkovi za rezervaciju hotela, odnosno ostali smještaj ukoliko vam ne odgovara ovaj.

POLAZAK IZ ZAGREBA

Avio karta – 11.-14.03.2023. – 67 eur
Avio karta 07.-11.03.2023. – 80 eura

Avio karta11.-18.03.2023. – 80 eura

Hotel – slike i rezervacija ovdje – 16 eura noćenje po osobi uz kupon DGBMI

Ostali smještaj potraži OVDJE ili OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: