Dubai je jedno od najpopularnijih putovanja u svijetu, poznat po svojim luksuznim hotelima, shopping centrima i prekrasnim plažama. Ova moderna metropola pruža nevjerojatnu kombinaciju tradicije i suvremenosti, što čini idealno mjesto za putovanje. Dubai je poznat po svojim nevjerojatnim shopping centrima, uključujući Dubai Mall i Mall of the Emirates. Ove trgovačke centre nude široku paletu svjetski poznatih brendova i luksuznih robnih kuća.

Zemlja također ima neke od najljepših plaža na svijetu, poput Jumeirah Beacha i kluba za plažu na Palm Jumeirah. Ove plaže su savršene za sunčanje, plivanje i ronjenje, a također su idealne za aktivnosti poput jedrenja i surfanja. Dubai također ima neke od najviših zgrada na svijetu, uključujući Burj Khalifu, koja je najviša zgrada na svijetu, i Burj Al Arab, poznat kao “Sedam svjetionika svijeta”. Posjet ovim zgradama pruža nezaboravne poglede na grad.

Sve u svemu, Dubai je savršeno mjesto za one koji žele uživati u luksuzu, shoppingu i prekrasnim plažama. Zemlja također ima nevjerojatnu kulturnu ponudu i mnoge aktivnosti za one koji traže avanturu. Putovanje u Dubai će ostaviti nezaboravne uspomene i želju da se vratite.

Trenutno su najjeftinije povratne avio karte iz Budimpešte po cijeni 96 eura (direktan let!). Stavili smo vam 3 hotela na izbor koja smo pronašli. Dva su Hoteli 4* po cijeni 30 i 31 eur po noćenju za 2 osobe, a drugi je hotel 3* po cijeni 25 eura za noćenje, stoga je 7 noćenja sa hotelom 4* i povratnom avio kartom od 200 eura po osobi, a ako odaberete hotel 3* ukupna cijena je 183 eura po osobi.

Ispod su linkovi za kupovinu avio karata s datumima i link za rezervaciju i slike Hotela 4*.

*Najbolje cijene parkinga blizu aerodroma u Budimpešti naći ćete OVDJE

**Ulaznice za sve turističke atrakcije, kao i transfer s aerodroma možete kupiti OVDJE, a ukoliko se odlučite na rent a car, najbolje cijene ćete pronaći OVDJE. (Napomena za Rent a car – obavezno uzmite full cover osiguranje i opciju bez ostavljanja depozita)

AVIO KARTE I HOTEL KUPI OVDJE

DATUM: 12.04.-19.04. – 96€ 

DATUM: 19.-26.04. – 96€ 

DATUM: 29.03.-05.04. – 114€ 

HOTEL 3* – 25 eura noćenje za 2 osobe

HOTEL 4* MOŽETE OVDJE REZERVIRATI – 30 eura noćenje za 2 osobe

HOTEL 4* MOŽETE OVDJE REZERVIRATI – 31 eur noćenje za 2 osobe

Ostali hoteli ovdje ili ovdje -popust uz kupon DGBMI

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: