Hurgada i Šarm el Šeik su dva popularna turistička odredišta u Egiptu koja privlače mnoge posjetitelje iz cijelog svijeta. Hurgada je poznata po svojim prekrasnim plažama i ronilačkim lokacijama, dok je Šarm el Šeik poznat po svom luksuznom odmoru i bogatim podvodnim svijetom.

Ako tražite odmor na moru, Hurgada i Šarm el Šeik su savršena odredišta za vas. Ovdje ćete pronaći prekrasne plaže s kristalno čistim morem, izvrsnom hranom i bogatim noćnim životom. Hurgada nudi i mogućnost ronjenja i istraživanja koraljnih grebena, dok je Šarm el Šeik poznat po svojim luksuznim resortima i odličnom shoppingu.

Bez obzira na to tražite li aktivni odmor ili samo želite uživati u prekrasnom pogledu na more, Hurgada i Šarm el Šeik su odlična odredišta za vas.

Iskopali smo najbolje cijene povratne avio karte iz Beča za obje egipatske destinacije. Uz to smo pronašli odličan hotele s doručkom ili All inclusive koji počinju po cijeni 21 eura noćenje za 2 osobe s doručkom ili od 28 eura za All Inclusive, tako da će vas 7 noćenja koji uključuje povratne avio karte i hotel All inclusive za Sharm el Sheikh koštati samo 227 eura po osobi, a za Hurghadu 285 eura! Ispod su slike hotela kao i linkovi za druge hotele. Jeftini parking blizu aerodroma u Beču ćete pronaći OVDJE.

Ispod linkovi za kupnju avio karte, rezervaciju hotela i datumi.

Avio karta i Hotel

SHARM EL SHEIKH

09.10.-16.10. – 129 eur

25.09.-29.09. – 141 eur

01.12.-08.12. – 141 eur

Ostali datumi ovdje

Hotel s doručkom – 21 eura noćenje za 2 osobe

Hotel All inclusive – 28 eura noćenje za 2 osobe

Ostali hoteli ovdje

HURGHADA

DATUM – 20.11.-27.11.2023. – 124 eur (direkt)

DATUM – 27.11.-04.12.2023. – 124 eur (direkt)

DATUM – 04.12.-11.12.2023. – 134 eur (direkt)

Ostali datumi ovdje

Hotel s doručkom – 26 eura noćenje za 2 osobe

Hotel All inclusive – 37 eura noćenje za 2 osobe

Ostali hoteli ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: