Sardinija je otok na kojem se nalazi nekoliko lijepih plaža i turističkih destinacija, pa je idealan za putovanje ukoliko želite uživati u suncu i moru. Postoji mnogo načina da se dođe na Sardiniju, ali najlakši je let do Zračne luke Catania ili Cagliari, glavnog grada Sardinije. Možete također doći na otok brodom iz Genove, Livorna, Civitavecchia ili Neapola.

Jednom kada ste na Sardiniji, postoji mnogo stvari koje možete raditi. Obilazak glavnog grada Cagliarija i njegove katedrale je obavezan, a tu su i brojni muzeji i arheološka nalazišta koja svjedoče o bogatoj povijesti ovog područja. Ako volite prirodu, ne propustite posjetiti jednu od mnogih lijepih plaža ili se spustiti u kanjone i šume. Sardinija je također poznata po svojoj hrani i vinu, tako da ne propustite degustirati lokalna jela, poput culurgiones i pane carasau. Putovanje na Sardiniju je idealno za one koji žele uživati u prekrasnom okruženju, dobroj hrani i lijepim plažama.

Odmor na Sardiniji vam je na dohvat ruke. Ovo su trenutno najbolje cijene povratnih avio karata iz Trsta (36 eur), Zagreba(84 eur) ili Beograda(120 eur) do Sardinije.   Smještaj u hotelu 4* je 20 eura noćenja po osobi tako da 4 dana sa letom i hotelom iznosi 96 eura po osobi iz Trsta, dok je Iz Zagreba ili Beograda skuplja za razliku u iznosu avio karte.

Ispod se nalaze linkovi preko kojih možete kupiti avio karte, rezervirati smještaj i datumi polaska .

AVIO KARTA I SMJEŠTAJ IZ TRSTA

09.05.-16.05. – 36 eur

25.03.-28.03. – 37 eur

15.04.-18.04. -39 eur

Ostali datumi ovdje

HOTEL 4* – SLIKE I REZERVACIJA OVDJE – 20 eura noćenje po osobi

Ostali smještaj ovdje

AVIO KARTA I SMJEŠTAJ IZ ZAGREBA

20.04.-24.04. – 84 eura

30.03.-03.04. – 87 eur

04.05.-08.05. – 90 eur

Ostali datumi ovdje

HOTEL 4* – SLIKE I REZERVACIJA OVDJE – 20 eura noćenje po osobi

Ostali smještaj ovdje

AVIO KARTA I SMJEŠTAJ IZ BEOGRADA

27.09.-04.10. – 120 eur

11.10.-16.10. – 124 eur

Ostali datumi ovdje

HOTEL 4* – SLIKE I REZERVACIJA OVDJE – 20 eura noćenje po osobi

Ostali smještaj ovdje

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE ili OVDJE

RENT A CAR

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: