Što kažete na mješavinu povijesno zanimljivog mjesta, dobre hrane, prekrasnih pješčanih plaža, puno sunca i predivnih večernjih šetnji gradom? E pa to je Mallorca!

Pronašli smo odlične cijene povratnih avio karata za Palmu de Mallorcu za kraj ovoga mjeseca, počinju od 27 eura. Hotel s bazenom uz kupon DGBMI smo pronašli za 21,50 eura po osobi za noćenje, tako da je ukupna cijena za 3 dana sa letom i hotelom samo 70 eura, a 5 dana 116 eura. Letovi su direktni, nema presjedanja! Polazak je iz Klagenfurta (227 km od Zagreba).

Ispod se nalaze likovi za kupnju avio karte, rezervaciju hotela i puno datuma vama na odabir.

Avio karta + Hotel

27.03.-29.03.2023. – 27 eur

27.03.-31.03.2023. – 30 eura

29.03. – 31.03. -37 eura

29.03.-03.04. – 38 eur

Ostali datumi ovdje

Aparthotel s bazenom – slike i rezervacija ovdje – 22 eura noćenje uz kupon DGBMI

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE

TRANSFERI, ONLINE KARTE ZA TURISTIČKE ZNAMENITOSTI, VODIČI

SVE MOŽETE OVDJE KUPITI

RENT A CAR:

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: