Tražite li jeftine avionske karte iz Zagreba, imamo dobre vijesti za vas! Napravili smo listu najboljih cijena povratnih avio karata koje se trenutno mogu naći. Jako puno datuma je krajem ovog mjeseca, stoga budite brzi je u pitanju last minute i cijene će sigurno skočiti idućih dan-dva.

Povratne avio karte počinju od 19 eura za Bratislavu, 25€ za Podgoricu, 27€ za Milan, Rim, Frankfurt i Solun 29€, Sofia 36€, Krf 38€, Malta 43€, Cipar 44€, London 49€, Napulj 51€, Dublin 66€, Sicilija i Kos 72€, Paris 82€ itd. Ispod su linkovi koji vas vode na kupovinu avio karata po ovim cijena, kao i koji je datum polaska i povratka.

Također ispod imate link za najbolje cijene smještaja za bilo koji od ovih gradova. Nakon kupnje avio karte, vratite se opet ovdje i kliknete na smještaj. Kad vam otvori smještaj, upišite datum za koji ste kupili avio karte, odaberite koji vam odgovara i rezervirajte ga. I to je to!

AVIO KARTE (povratne)

Bratislava – 19e

Podgorica – 25e

Milan – 27e

Rim – 29e

Frankfurt – 29e

Solun – 29e

Sofia – 36e

Krf – 38e

Malta – 43e

Cipar 44e

London – 49e

Napulj – 51e

Dublin – 66e

Kos – 72e

Catania – 72e

Pariz – 82e

Mallorca – 98e

Malaga -103e

Najbolje cijene smještaja naći ćete OVDJE

TRANSFERI, ONLINE KARTE ZA TURISTIČKE ZNAMENITOSTI, VODIČI

SVE MOŽETE OVDJE KUPITI

RENT A CAR:

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

OSTALU PONUDU SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:
OVDJE
OVDJE
OVDJE
OVDJE
OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: