Rim je jedno od najpoznatijih svjetskih odredišta s obiljem povijesnih i kulturnih znamenitosti. Ovaj grad je dom nekih od najupečatljivijih građevina antičkog svijeta, uključujući Koloseum, Forum Romanum i Pantheon. Također možete posjetiti Vatikan, dom Pape i nekih od najpoznatijih umjetničkih djela na svijetu, uključujući Sikstinsku kapelu. U Rimu se također nalaze neki od najboljih restorana, barova i trgovina, gdje možete isprobati autentičnu talijansku kuhinju i kupiti suvenire.

Kada planirate posjet Rimu, preporučuje se kupovina ulaznica za popularne znamenitosti unaprijed kako biste izbjegli dugotrajne redove (ispod link gdje možete kupiti online). U gradu se možete kretati pješice ili javnim prijevozom, poput autobusa, tramvaja i podzemne željeznice.

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata i priliku za putovanje u Rim za parznik rada/1. Maj iz Zagreba, ili Beograda. Povratne avio karte su 70 eura za 3 noćenja/4dana. Uz to smo pronašli hotel 4* po cijeni 22 eura noćenje uz kupon DGBMI po osobi(ispod link na rezervaciju i slike hotela). Također imate ispod 2 linka gdje ćete naći najbolje cijene smještaja ukoliko vam ne odgovara ovaj hotel. Ispod se nalaze linkovi iz svih gradova preko kojih možete kupiti avio karte i rezervirati hotel.

*Ulaznice za sve turističke atrakcije, kao i transfer s aerodroma možete kupiti OVDJE, a ukoliko se odlučite na rent a car, najbolje cijene ćete pronaći OVDJE. (Napomena za Rent a car – obavezno uzmite full cover osiguranje i opciju bez ostavljanja depozita)

POLAZAK IZ ZAGREBA

DATUM – 30.04.-03.05. – 70 eur

Ostali datumi ovdje

Hotel 4* u Rimu – 22 eura noćenje po osobi

OSTALI HOTELI OVDJE i OVDJE

POLAZAK IZ BEOGRADA

28.04.-01.05. – 75 eur

Ostali datumi ovdje

Hotel 4* u Rimu – 22 eura noćenje po osobi

OSTALI HOTELI OVDJE i OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: