London, glavni grad Velike Britanije, privlači milijune turista svake godine svojom raznolikošću i kulturnom raznovrsnošću. Posjetite neke od najpoznatijih svjetskih atrakcija, poput London Eye-a, Big Ben-a i Tower Bridge-a. Prošetajte ulicama grada i uživajte u arhitekturi, od gotičkih crkava do modernih zgrada. Posjetite neke od najpoznatijih muzeja, poput British Museum-a i National Gallery-a. Uzmite u obzir posjetiti i neke od poznatih trgovina i tržnica, poput Camden Market-a. Putovanje u London je nezaboravno iskustvo za svakog posjetitelja.

Odlična prilika za London je ispred vas! Povratne avio karte krajem ovog mjeseca (25.-28.03.) za prijestolnicu Engleske iznosi samo 19 eura! Uz to smo vam stavili 2 linka gdje ćete pronaći najbolje cijene smještaja, a počinju već od 19 eura po osobi. Ulaznice za atrakcije, vodiče i transfere možete pronaći OVDJE

POLAZAK IZ TRSTA

25.-28.03.2023. – 19€
Ostali datumi ovdje

Smještaj – najbolje cijene potraži → OVDJE ili OVDJE

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE ili OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: