Maroko je zemlja u sjevernoj Africi koja je poznata po svojoj raznolikoj kulturi i povijesti. Gradići poput Casablanke, Marrakecha i Fez privlače turiste svojim povijesnim znamenitostima, tržnicama i prekrasnim vrtovima. Maroko je također poznato po svojoj hrani, uključujući poznate delicije poput tagine i couscousa. Zemlja je poznata po svojoj atraktivnoj prirodi, s prekrasnim plažama, planinama i pustinjama. Maroko je idealna destinacija za ljubitelje avanture, s brojnim mogućnostima za kampiranje, vožnju kamilama i penjanje. Posjetite Maroko i uživajte u svemu što ova zemlja ima za ponuditi.

Trenutno su jako povoljne povratne avio karte od 33 do 39 eura eura iz Trevisa. Uz to smo pronašli odličan hotel s doručkom koji uz kupon DGBMI iznosi 99 eura za 4 noćenja za 2 osobe, stoga vas 5 dana sa avio kartom i hotelom s doručkom košta samo 88 eura po osobi! Ispod su linkovi za avio karte i slike hotela gdje ga možete rezervirati. Datuma je puno pa birajte. Imate i opciju na 7 noćenja, a iznosi sa letom i hotelom 120 eura po osobi!

Parking u Trevisu imate već za 4 eura po danu i nalazi se 800 m od aerodroma! Možete ga rezervirati OVDJE

Avio karta i Hotel

29.03. – 05.04. – 34 eura

20.05.-24.05.2023. – 39 eura

20.05.-27.05. – 39 eura

17.05.-24.05. – 39 eura

Ostali datumi ovdje

Hotel s doručkom – uz kupon DGBMI 99 eura za 4 noćenja za 2 osobe

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: