Rodos je jedan od najljepših otoka u Egejskom moru. S kristalno čistim beskrajnim prekrasnim plažama , spektakularnim zalascima sunca, izvrsnom hranom – Rodos je uistinu posebno mjesto za posjetiti. Uz mnoštvo arheoloških nalazišta i zadivljujućoj prirodi, predivnim plažama, odmor na Rodosu nikada ne može biti dosadan!

Trenutno su odlične cijene povratnih avio karata iz Beča za 31 eur, a hotel smo pronačli na samoj plaći s bazenom za samo 29 eura za noćenje za 2 osobe, stoga je 6 dana sa leto i hotelom samo 111 eura po osobi! Ispod se nalaze linkovi za kupnju avio karata i rezervaciju hotela.

AVIO KARTA I HOTEL

17.04.-24.04. – 31 eur

19.04.-26.04. -41 eur

19.04.-24.04. -41 eur

Ostali datumi ovdje

Hotel s bazenom na plaži rezerviraj ovdje – 29 eura noćenje za 2 osobe

Ostali smještaj ovdje ili ovdje

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Smještaj i usporedbe cijena ostalih objekata potražite i na ovom linku

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, molimo da ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: