Ako planirate putovanje u Milano, nećete biti razočarani! Ovaj moderan grad poznat je po modi, umjetnosti, kulturi i izvrsnoj hrani. Osjetite puls ovog grada dok šetate ulicama ispunjenim arhitekturom iz različitih epoha, posjetite čuvenu milansku katedralu ili uživajte u umjetničkim djelima u muzejima poput Pinacoteca di Brera. Naravno, ne možete posjetiti Milano a da ne istražite svjetski poznatu modnu scenu. Uživajte u kupovini u trgovinama poznatih brendova i otkrijte nove trendove na ulicama ovog grada.

Ako ste ljubitelj hrane, ne propustite priliku da probate tipičnu milansku kuhinju, uključujući slavni risotto alla Milanese i cotoletta alla Milanese. Sve u svemu, Milano je grad koji će vas očarati svojim stilom i ljepotom, a mi vam garantiramo da ćete se vratiti kući s mnogo novih iskustava.

Mi smo pronašli najbolje cijene avio karata za praznik rada/1.Maj iz naših krajeva i trenutno su daleko najbolje cijene iz Zadra ili Zagreba 24 i 29 eura. Napomena, ovi datumi su atraktivni i sigurno je pitanje trenutka kad če poskupjeti, stoga ukoliko vam odgovara budite brzi.

Ispod se nalaze linkovi preko kojih možete kupiti avio karte, datumi polaska i linkovi za najbolje cijene smještaja.

POLAZAK IZ ZADRA

29.04.-03.05. – 24 eura – avio karta

Ostali datumi ovdje

Najbolje cijene smještaja OVDJE

POLAZAK IZ ZAGREBA

30.04.-03.05. – 29 eur – avio karta

Ostali datumi ovdje

Najbolje cijene smještaja OVDJE

RENT A CAR

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: