Tenerife – izrazito popularan turistički otok, jedan od sedam Kanarskih otoka i dio je španjolskog teritorija. Svake godine ga posjeti pet milijuna turista posjeti. To ga čini najposjećenijim otokom arhipelaga i ujedno najnaseljenijim otokom Španjolske. Mi smo pronašli za vas jednu odličnu ponudu za putovanje na ovaj divni otok kojeg još zovu otok vječnog proljeća stoga se i na datume koje smo pronašli možete kupati jer su prosječne temperature 25ºC.

Trenutno su najeftinije povratne avio karte iz Venecije za 85 eura, a pronašli smo odličan hotel za 17 eura po osobi noćenje tako da ukupno sa letom i hotelom iznosi za 4 dana 136 eura po osobi, a za 8 dana 205 eura.

Ispod se nalaze linkovi iz svih gradova preko kojih možete kupiti avio karte, rezervirati hotel, datumi polaska i ostale najbolje cijene smještaja ukoliko vam ne odgovara ovaj hotel iz ponude.

AVIO KARTE I SMJEŠTAJ

13.05.-16.05. – 85 eur

09.05.-16.05. – 86 eur

16.05.-23.05. – 99 eur

Ostali datumi ovdje
Hotel odličnih ocjena – 34 eura noćenje za 2 osobe

OSTALI SMJEŠTAJ I HOTELI OVDJE ili OVDJE

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: