Nikad jeftinije do odmora na turskoj obali! Pronašli smo najbolje cijene avio karata i nekoliko hotela za Side, Kemer, Alanyu i Antalyu pa možete birati. Povratna avio karta iz Graza je 125 eura, a hoteli su od 12 eura po noćenju za 2 osobe, stoga je ukupna cijena sa letom i hotelom za 4 dana od 143 eura po osobi, a za 8 dana ukupna cijena je od 173 eura! Ispod su linkovi i datumi avio karata, kao i linkovi i slike za hotele za svaku od ovih popularnih turističkih destinacija.

SIDE, KEMER, ALANYA i ANTALYA su popularne turističke destinacije smještene u mediteranskoj regiji Turske.

Side je mali ljetovališni grad smješten na južnoj obali Turske. Poznat je po prekrasnim plažama, antičkim ruševinama i povijesnim znamenitostima poput hrama Apolona i rimske amfiteatra.

Kemer je još jedan ljetovališni grad smješten zapadno od Antalye. Popularna je destinacija za ljubitelje plaže i avanturističke aktivnosti, nudeći aktivnosti poput paraglidinga i planinarenja.

Alanya je grad smješten na istočnoj obali Turske, poznat po prekrasnoj plaži Cleopatra i srednjovjekovnom tvrđavi koja se nalazi na brdu iznad grada.

Antalya je glavni grad regije Antalya i poznata je po svojoj prekrasnoj mediteranskoj obali, kulturnim znamenitostima poput Hadrijanove kapije i Arheološkog muzeja Antalya te brojnim ljetovalištima u okolici.

AVIO KARTA I HOTELI

10.05.-13.05.2023. – 125 eura

10.05.-17.05.2023. – 131 eura

14.06.-21.06.2023. – 152 eura

21.06.-28.06. – 164 eur

Ostali datumi ovdje

ALANYA – Hotel – slike i rezervacija ovdje – 12 eura noćenje za 2 osobe

SIDE – Hotel – slike i rezervacija ovdje – 16 eura noćenje za 2 osobe

SIDE – Hotel (s doručkom) – 16 eura noćenje za 2 osobe

ANTALYA – Hotel i slike ovdje – 16 eura za 2 osobe

SIDE – HOTEL (s doručkom) – slike i rezervacija ovdje – 21 eura noćenje za 2 osobe

KEMER – Hotel (s doručkom) – slike i rezervacija ovdje – 26 eura za noćenje za 2 osobe

ALANYA – HOTEL – slike i rezervacija ovdje – 30 eura noćenje za 2 osobe

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: