Kairo je glavni grad Egipta i jedan od najvećih gradova u Africi i na Bliskom istoku. Smješten je na sjevernoj obali Egipta, uz rijeku Nil koja protječe kroz grad. Kairo ima bogatu povijest i kulturu, a poznat je i po svojim veličanstvenim spomenicima kao što su piramide u Gizi, Muzej egipatske antike i Kairska tvrđava. Kairo je također važno gospodarsko i trgovinsko središte te popularno turističko odredište.

Iskopali smo najbolju cijenu povratne avio karte za Kairo, a to su trenutno iz Budimpešte po cijeni 219 eura. Uz to smo pronašli odličan hotel ocjene 4/5 po cijeni 23 eura noćenje za 2 osobe, tako da će vas 7 noćenja koji uključuje povratne avio karte i hotel koštati 299 eura po osobi! Ispod su slike hotela kao i linkovi za druge hotele. Jeftini parking blizu aerodroma u Budimpešti ćete pronaći OVDJE.

Ispod linkovi za kupnju avio karte, rezervaciju hotela i datumi.

Avio karta i Hotel

Ostali hoteli ovdje ili ovdje ili ovdje – tu su najbolje cijene među ova 3

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: