Jedno od najpopularnijih odredišta za odmor u Grčkoj je otok Krf u Jonskom moru poznat po kozmopolitskom Starom gradu, spektakularnim pješčanim plažama i prekrasnim krajolicima. Pronašli smo povratne avio karte iz Zagreba i Niša po cijeni 24, odnosno 35 eura. Osim toga, pronašli smo odličan hotel s bazenom i uključenim doručkom po cijeni iznosi 18 eura za noćenje po osobi, stoga će vas npr. 4 dana u hotelu i povratnom avio kartom koštati 78 eura po osobi, a 8 dana 161 eur.

Ispod su linkovi za kupovinu avio karata, datumi polaska i link za rezervaciju hotela! Također smo vam stavili linkove gdje možete potražiti i provjeriti ostalu ponudu smještaja ukoliko vam ovaj hotel ne odgovara.

*Transfer s aerodroma, online karte za turističke atrakcije, vodiča, autobus za razgledavanje grada, sve to možete kupiti online OVDJE

POLAZAK IZ NIŠA, povratne avio karte i Hotel

DATUM: 29.06. – 06.07. – 55 eur

DATUM: 01.07.-06.07. – 59 eur

Ostali datumi ovdje

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ ZAGREBA, povratne avio karte i Hotel

Ostali datumi ovdje

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: