Berlin je glavni i najveći grad Njemačke, poznat po svojoj izuzetnoj kulturnoj i povijesnoj baštini. Smješten u sjeveroistočnom dijelu zemlje, grad je poznat po svojim brojnim znamenitostima, uključujući Brandenburška vrata, Berlin zid i zgradu Reichstaga. Berlin je također dom mnogim svjetski poznatim muzejima, poput Muzeja Berlinski zid i Muzejski otok. Osim svojih povijesnih atrakcija, grad je također središte tehnologije i start-up tvrtki, što ga čini popularnim mjestom za poslovanje i turizam. Grad je poznat po svojoj živoj umjetničkoj i zabavnoj sceni, pa je idealan za one koji traže nešto više od običnog grada. Bez obzira tražite li kulturno iskustvo ili se želite zabaviti, Berlin ima nešto za svakoga.

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata. Iz Banja Luke je 31 eura, iz Zadra 40 eura, iz Skoplja 74 eura, iz Podgorice 81 eur, a iz Beograda 94 eura. Smještaj počinje od 24 eura po osobi. Ispod su linkovi za avio karte i smještaj iz svih 5 gradova.

Ispod se nalaze linkovi iz svih gradova preko kojih možete kupiti avio karte, datumi polaska i linkovi za najbolje cijene smještaja.

AVIO KARTE I SMJEŠTAJ IZ BANJA LUKE

Smještaj u Berlinu – od 24 eura noćenje po osobi

AVIO KARTE IZ ZADRA

Smještaj u Berlinu – od 24 eura noćenje po osobi

AVIO KARTA IZ SKOPLJA

Smještaj u Berlinu – od 24 eura noćenje po osobi

AVIO KARTE IZ PODGORICE

Smještaj u Berlinu – od 24 eura noćenje po osobi

AVIO KARTA IZ BEOGRADA

Smještaj u Berlinu – od 24 eura noćenje po osobi

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:
OVDJE
OVDJE
OVDJE
OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

KAKO REZERVIRATI NAŠE PONUDE? Detaljan vodič za rezervaciju (od kupnje avio karte do ulaska u avion) → OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: