Što kažete na mješavinu povijesno zanimljivog mjesta, dobre hrane, prekrasnih pješčanih plaža, puno sunca i predivnih večernjih šetnji gradom? E pa to je Mallorca!

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata za Palmu de Mallorcu. Počinju od 59 eura iz Beča, 70 eura iz Zadra, iz Skoplja 76 eura i iz Beograda 89 eura. Smještaj počinje od 24 eura po osobi.

Ispod se nalaze likovi za kupnju avio karte, rezervaciju hotela i puno datuma vama na odabir.

POLAZAK IZ BEČA

Smještaj OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ ZADRA

Smještaj OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ BEOGRADA

Smještaj OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ SKOPLJA

Smještaj OVDJE ili OVDJE

TRANSFERI, ONLINE KARTE ZA TURISTIČKE ZNAMENITOSTI, VODIČI

SVE MOŽETE OVDJE KUPITI

RENT A CAR:

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: