Putovanje u Jordan

Pronašli smo najbolje cijene i odličan hotel za putovanje u Jordan. Povratne avio karta su od 52 eura iz Budimpešte i let je direktan. Uz to smo našli odličan hotel ocjene 8/10 za 33 eura po osobi za 3 noćenja uz kupon DGBMI za popust. Ispod su linkovi za avio karte i link i slike za rezervaciju hotela. Imate i opciju na 8 dana – tad je ukupna cijena 135 eura. U toj cijeni su sve takse, ručna prtljaga, povratna avio karta i hotel.

*Najbolje cijene parkinga blizu aerodroma u Budimpešti naći ćete OVDJE

**Ulaznice za sve turističke atrakcije, kao i transfer s aerodroma možete kupiti OVDJE, a ukoliko se odlučite na rent a car, najbolje cijene ćete pronaći OVDJE. (Napomena za Rent a car – obavezno uzmite full cover osiguranje i opciju bez ostavljanja depozita)

AVIO KARTA

Odličan hotel – rezervacija ovdje – kod za popust DGBMI (33 eura ukupno po osobi za 3 noćenja). Morate se registrirati kako bi mogli iskoristiti kupon.

OSTALE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: