Odlična prilika za ljetovanje na najvećem grčkom otoku – Kreti. Trenutno su daleko najbolje cijene za Kretu u 7. i 8. mjesecu iz Beograda, a povratne avio karte iznose svega 66 eura! Uz to smo pronašli Hotel s bazenom je 37 eura za noćenje za 2 osobe, stoga je ukupna cijena sa letom i hotelom za 4 dana samo 122 eura, a za 6 dana 159 eura! Kao što smo već rekli ove cijene neće dugo biti ovako atraktivne zbog datuma u visokoj sezoni, stoga ukoliko vam sve odgovara, nemojte se puno misliti. U cijeni je ručna prtljaga i sve avio takse.

Ispod su linkovi za kupnju aviokarata, datumi polaska, slike hotela kao i link koji vodi na rezervaciju hotela.

Polazak iz Beograda

Hotel s bazenom (rezervacija ovdje) – 37 eura noćenje za 2 osobe uz kupon LNKOP. Potrebno se registrirati kako bi mogli upisati ovaj kupon za popust

Ostali datumi ovdje

Ostali smještaj ovdje ili ovdje – kupon za popust DGBMI

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Podijeli: