Posjetitelje Valencije čeka mjesto puno kontrasta sa šarmantnim starim gradom pored futurističkih građevina. Valencia glasi kao jedan od najgostoljubivijih gradova Španjolske. Osim šetnja ovim prekrasnim gradom, očekuje vas veliku ponudu ukusne španjolske hrane tako da ćete svakako uživati na ovom putovanju! Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata, a počinju od 49 eura iz Trsta, dok su iz Zadra i Budimpešte 76 eura. Uz to smo pronašli hotel s bazenom po cijeni 47 eura za 2 osobe, stoga vas npr. 5 dana košta 145 eura po osobi sa povratnom avio kartom i hotelom sa bazenom. U cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga. Ako trebate dodatni kofer, upute kako najeftinije do njega OVDJE

Ispod se nalaze linkovi iz svih gradova preko kojih možete kupiti avio karte, rezervirati hotel, datumi polaska i 5 linkova za najbolje cijene smještaja ukoliko vam ne odgovara ovaj hotel iz ponude.

POLAZAK IZ TRSTA

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI ovdje ili ovdje – od 16 eura noćenje po osobi

Jeftini parking blizu aerodroma u Trstu OVDJE

POLAZAK IZ ZADRA

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI ovdje ili ovdje – od 16 eura noćenje po osobi

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI ovdje ili ovdje – od 16 eura noćenje po osobi

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: