Grčki otok Mykonos, poznat po idiličnim plažama, romantičnim bijelim kućama s pogledom na blistavo more i dodirom toplog grčkog gostoprimstva. Ikonično lijep, ovaj otok je djelić raja na zemlji i destinacija koju morate posjetiti na vašem popisu za putovanja! Pronašli smo najbolje cijene za ljetovanje na Mykonosu u 6., 7., i 8. mjesecu. Povratne avio karte su od 56 eura s polaskom iz Budimpešte, a najbolja cijena povratne avio karte iz naših krajeva je iz Zagreba (125 eura) ili iz Niša (144 eura). Smještaj počinje od 30 eura po osobi, ispod su linkovi za kupnju avio karata s polaskom iz svakog od ova 3 grada, kao i za najbolje cijene smještaja. U crnim kvadratima su avio karte a ispod njih žutom bojom je smještaj.

*Najbolje cijene parkinga blizu aerodroma u Budimpešti naći ćete OVDJE

**Ulaznice za sve turističke atrakcije, kao i transfer s aerodroma možete kupiti OVDJE, a ukoliko se odlučite na rent a car, najbolje cijene ćete pronaći OVDJE. (Napomena za Rent a car – obavezno uzmite full cover osiguranje i opciju bez ostavljanja depozita)

Polazak iz Budimpešte

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE ili OVDJE ili OVDJE – kupon za popust DGBMI

Ostali datumi ovdje

Polazak iz Zagreba

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE ili OVDJE ili OVDJE – kupon za popust DGBMI

Polazak iz Niša

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE ili OVDJE ili OVDJE – kupon za popust DGBMI

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali najnovije informacije o ponudama.

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: