Kenija – izvanredna afrička destinacija koja pruža nevjerojatna iskustva divljine, spektakularne prirode i bogate kulture. Uživajte u safariju, penjanju na Mount Kilimanjaro i opuštanju na prekrasnim plažama uz obalu Indijskog oceana. Kenija će vas očarati svojom raznolikošću i nezaboravnim doživljajima.

Ukoliko idete do Budimpešte vlastitim vozilom, najbolje vam je OVDJE (obavezno unaprijed rezervirati) parkirati automobil (plaća se 5-7 eura dan).

Avio karte i Smještaj

Hotel – 16 eura noćenje za 2 osobe

Autobusna karta za Budimpeštu OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: