Putovanje u Apuliju je oaza mira i ljepote koja će vas odvesti u svijet prekrasne arhitekture, bogate kulture i vrhunske hrane. Apulija je poznata po svom kulturnom nasljeđu, od rimskih spomenika do srednjevjekovnih gradova. Posjetitelji će imati priliku da posjete mjesta poput Alberobella, Matera ili Lecce, koji se smatraju jednim od najljepših gradova u Italiji. Osim toga, putnici će moći uživati u tradicionalnoj apulijskoj hrani, poput oštrog sira i vina, te se opustiti na prekrasnim plažama i morem. Rezervirajte svoje putovanje u Apuliju i iskusite nezaboravno iskustvo.

Povratna avio karta iz Zagreba iznosi 32 eura, a hotel**** s doručkom je 20 eura za noćenje po osobi, stoga je ukupna cijena sa svim 92 eura po osobi. Ispod linkovi avio karte, smještaj i datumi

Polazak iz Zagreba

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate ponudu za drugi termin pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox.

Podijeli: