Berlin je glavni i najveći grad Njemačke, poznat po svojoj izuzetnoj kulturnoj i povijesnoj baštini. Smješten u sjeveroistočnom dijelu zemlje, grad je poznat po svojim brojnim znamenitostima, uključujući Brandenburška vrata, Berlin zid i zgradu Reichstaga. Berlin je također dom mnogim svjetski poznatim muzejima, poput Muzeja Berlinski zid i Muzejski otok. Osim svojih povijesnih atrakcija, grad je također središte tehnologije i start-up tvrtki, što ga čini popularnim mjestom za poslovanje i turizam. Grad je poznat po svojoj živoj umjetničkoj i zabavnoj sceni, pa je idealan za one koji traže nešto više od običnog grada. Bez obzira tražite li kulturno iskustvo ili se želite zabaviti, Berlin ima nešto za svakoga.

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata iz svih gradova i najbolju cijenu hotela. Iz Banja Luke je 30 eura, iz Zadra 44 eura, iz Podgorice 64 eur, iz Beograda 70 eura, a iz Skoplja 82 eura. Uz to smo pronašli lijep hotel u samom centru Brelina po cijeni 30 eura noćenje po osobi, stoga ukupna cijena za 4 dana počinje od 120 eura po osobi za let i hotel. U toj cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga. Ukoliko želite dodatni kofer, uzmite prilikom kupnje avio karte opciju priority.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze u tamnim kockama avio karte i datumi, a u žutoj je rezervacija hotela. Spustite se do garda iz kojeg želite polazak, odaberete datum i kliknete. Tu kupujete avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i kliknete na žutu kocku ispod avio karata i za te datume za koje ste kupili avio kartu, rezervirate hotel. I to je to!

AVIO KARTE I SMJEŠTAJ IZ BANJA LUKE

AVIO KARTE IZ ZADRA

AVIO KARTA IZ BEOGRADA

AVIO KARTE IZ PODGORICE

AVIO KARTA IZ SKOPLJA

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:
OVDJE
OVDJE
OVDJE
OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

KAKO REZERVIRATI NAŠE PONUDE? Detaljan vodič za rezervaciju (od kupnje avio karte do ulaska u avion) → OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: