Island je nevjerojatna destinacija koja nudi nezaboravno putovanje za sve posjetitelje. Sa svojim impresivnim vulkanima, gejzirima, ledenjacima i divljom prirodom, Island je odlično mjesto za avanturu i istraživanje. Posjetite glavni grad Reykjavik i uživajte u živahnom noćnom životu grada, a zatim krenite na putovanje kroz nacionalne parkove i otkrijte čarobnost islanda. Isprobajte tradicionalna islanderska jela poput skyr-a i hvaljenja ribe i ne propustite priliku da se okupate u termalnim izvorima. Putovanje na Island je nezaboravno iskustvo koje ćete pamtiti cijeli život.

Prekopali smo sve najpovoljnije povratne avio karte za Island i to su trenutno iz ova 3 grada – iz Beča 89 eura (direkt), iz Budimpešte 100 eura (direkt) i iz Zadra 114 eura (presjedanje). Uz to smo vam stavili linkove gdje ćete garantirano naći najbolje cijene smještaja, a uz kupon smještaj počinje od 39 eura za noćenje po osobi.

Ispod su datumi, linkovi za kupnju avio karata i smještaja. Jeftini parking blizu aerodroma u Budimpešti ili Beču ćete pronaći OVDJE. Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate linkove za najbolju cijenu smještaja. Provjerite cijene na sva 3 linka za datum za koji ste kupili avio kartu te zatim odaberite smještaj koji vam odgovara i rezervirajte ga. I to je to.

AVIO KARTU I SMJEŠTAJ MOŽETE OVDJE REZERVIRATI:

RENT A CAR:

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

ULAZNICE ZA ATRAKCIJE I TRANSFERE MOŽETE OVDJE PRONAĆI:

VODIČ ZA ISLAND

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: