Ayia Napa na Cipru je popularno turističko odredište s prekrasnim plažama, bogatom noćnom scenom i kulturnim znamenitostima. Uživajte u sunčanju, ronjenju i vodenim aktivnostima na kristalno čistom moru. S bogatom ponudom plaža, aktivnosti, kulture i noćnog života, Ayia Napa na Cipru je destinacija koja pruža nezaboravan doživljaj za sve posjetitelje.

Detaljno smo pretražili sve opcije i najeftinije povratne avio karte iz naših krajeva za Cipar. Datumi koje smo ispod stavili su trenutno najbolje cijene u 6. ,7. i 8. mjesecu s polaskom iz Zagreba ili Beograda. Iz drugih gradova su znatno skuplje cijene. Povratna avio karta iz Zagreba počinje od 59 eura, iz Beograda od 102 eura, dok je odličan Hotel s rooftop bazenom u Aya Napi (uz kupon DGBMI) 55 eura po noćenju za 2 osobe! Tako da ukupna cijena s povratnom avio kartom i hotelom s bazenom počinje od 141 eura za 4 dana iz Zagreba ili 199 eura za 6 dana, dok je iz Beograda cijena veća za 40-50 eura jer su skuplje avio karte. U cijeni je ručna prtljaga i avio takse.

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate linkove za rezervaciju hotela, imate 2 na izbor. Kod prvog možete iskoristiti kupon DGBMI za dodatni popust. Odaberete hotel koji vam odgovara, upišete datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirate i to je to. Hoteli nudeopciju transfera sa aerodroma, ali se ta usluga plaća.

POLAZAK IZ ZAGREBA, Avio karta i Hotel

Ostali hoteli i smještaji na Cipru ovdje

POLAZAK IZ BEOGRADA, Avio karta i hotel

Ostali hoteli i smještaji na Cipru ovdje

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali najnovije objave odmah vidljivima :

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: