Budva vam je na dohvat ruke i ovo je odlična prilika za ljetovanje u Budvi i to čak u 7. ili 8. mjesecu! Direktni let iz Zagreba za Podgoricu je od 36 eura i uključuje i povratnu avio kartu, a smještaj u apartmanu će vas koštati samo 45 eura za 4 dana, što bi značilo da je cijeli paket aranžman samo 81 eura po osobi za 4 dana! Autobusi iz Podgorice sa kolodvora do Budve su jako jeftini i vrlo često voze. Možete ih ovdje rezervirati.

Ispod ćete pronaći linkove za kupnju avio karte i rezervaciju apartmana te dostupne datume. Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. 

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki 2 apartmana za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to! Pariz vas čeka 🙂

KLIKNITE OVDJE ZA REZERVACIJU APARTMANA

OSTALU PONUDU SMJEŠTAJA MOŽETE POGLEDATI OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: