Zovu ga jednim od najegzotičnijih grčkih otoka – Zakynthos. Smješten u srcu Jonskog mora, može se pohvaliti prekrasnim prirodnim krajolikom i čarobnim plažama. Posebni zaštitni znak Zakynthosa je svjetski poznata plaža Navagio.  Navagio ima čarobnu tirkiznu vodu, bijeli pijesak i podupiru je dramatične visoke litice. Međutim, osim plaže Navagio, postoji mnogo prekrasnih plaža na Zakynthosu koje biste trebali posjetiti, kao što su Laganas Zante, plaža Gerakas, plaža Vasilikos i plaža Spiantza. 

Pronašli smo najbolje cijene za ljetovanje u Zakynthosu u 7. , 8. mjesecu. Povratna avio karta iz Beograda je od 78 eura. Uz to pronašli smo smještaj s bazenom i uključenim doručkom koji je po cijeni 49 eura noćenje za 2 osobe. To znači da cijeli paket aranžman – povratna avio karta + smještaj s doručkom za npr. drugi datum koji smo naveli iznosi 249 eura po osobi. Što drugo reći osim – ljetovanje na Zakynthosu vam nikad nije bilo bliže 🙂

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki smještaj za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

Avio karta

Ostali hoteli i apartmani ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: