Mallorca – šarmantni španjolski otok u Sredozemlju. Bijele plaže, tirkizno more i bogata kultura. Idealno mjesto za odmor i uživanje.

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata za Palmu de Mallorcu iz naših krajeva i to krajem 6., u 7. i 8. mjesecu. Ovo su trenutno najbolje cijene avio karata i one će sigurno uskoro još više ići gore jer ovo su datumi u špici sezone, tako da ako vam odgovara, ne razmišljajte previše 🙂

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate žutom bojom označene stranice na kojima ćete naći najbolje cijene smještaja. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, odaberite koji vam odgovara, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ ZADRA

Smještaj OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ ZAGREBA

Smještaj OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ BEOGRADA

Smještaj OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ TUZLE

Smještaj OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

Ulaznice za gradske znamenitosti, transfer, sve možete ovdje kupiti.

SVE MOŽETE OVDJE KUPITI

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: