Napulj – grad bogate povijesti i “rodno mjesto” pizze. Putujte u Napulj i uživajte u jedinstvenoj kulturi, hrani i povijesti ovog prekrasnog grada.

S nevjerojatnom arhitekturom, nezaboravnim gastronomskim iskustvima i spektakularnim pogledima na more, Napulj je savršeno mjesto za avanturu i opuštanje.

Iskopali smo najbolje cijene avio karata i hotel za ljetovanje u Napulju. Osim lijepog Napulja, posjetite obavezno predivni obalu južnog sorentinskog poluotoka, koji se nalazi nedaleko od Napulja, oduševit će vas ljepote Positana i Amalfija! Do tamo možete busom, vlakom ili trajektom.

Povratna avionska karta do Napulja počinje od 36 eura iz Pule (7. mjesec), iz Zagreba je 42 eura (6., 8., i 9. mjesec), iz Dubrovnika 62 eura (6. i 7. mjesec), a iz Beograda 101 eur, ali su datumi u 7. i 8. mjesecu! Uz to smo pronašli odličan hotel koji iznosi 23 eura za noćenje po osobi, a opcija s doručkom 27 eura po osobi, stoga putovanje od 4 dana sa letom i hotelom počinje već od 105 eura po osobi. Opcija s doručkom je 117 eura po osobi. 8 dana je 225 eura itd.

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ PULE

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ DUBROVNIKA

POLAZAK IZ BEOGRADA

OVDJE ili OVDJE ostali smještaj

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

RENT A CAR:

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

*Transfer s aerodroma, online karte za turističke atrakcije, vodiča, autobus za razgledavanje grada, sve to možete kupiti online OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: