Malta je mala otočna država smještena u Sredozemnom moru. Poznata po svojim povijesnim mjestima, prekrasnim plažama i čistom moru, Malta je popularno odredište za turiste koji traže sunce, more i kulturu. Sa svojom toplom klimom i ljubaznim ljudima, nije ni čudo što je Malta poznata kao “srce Mediterana”.

Pronašli smo najbolje cijene avio karata za ljetovanje na Malti u srcu sezone s polascima iz Zgareba, Beograda, Niša ili Skoplja! Datumi su 6., 7. i 8. i 9. mjesecu i bolje od ovih cijena nećete pronaći. Uz to smo pronašli hotel koji ima recenzije 4/5 eura i uz kupon travel2023 iznosi 31 eur po osobi, stoga vas 7 dana u srce sezone košta 223 eura sa povratnim avio kartama i ovim odličnim hotelom! Zaista top prilika! Ove cijene će sigurno poskupjeti, stoga budite brzi ako vam odgovaraju datumi! U cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga, a ukoliko trebate i dodatni kofer, uzmite opciju priority prilikom kupnje avio karte jer je to najeftinija je opcija za dodatni kofer.

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel s bazenom za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, upišite kupon travel2023 za popust, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ ZAGREBA

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ BEOGRADA

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ NIŠA

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ SKOPLJA

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE:

OVDJE

RENT A CAR

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: