Tenerife – spektakularni španjolski otok u Kanarskom arhipelagu. Prekrasne plaže, planinski krajolici i raznovrsne aktivnosti. Idealno mjesto za odmor i avanturu.

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata za ljetovanje na Tenerifima. Ovo su trenutno najbolje cijene avio karata i one će sigurno uskoro još više ići gore jer ovo su datumi u špici sezone, tako da ako vam odgovara, ne razmišljajte previše 🙂 Najeftinija i najbolja opcija je polazak iz Venecije (7. mjesec) ili Budimpešte (6. mjesec) jer su direkt letovi, ali pronašli smo i najbolje cijene iz naših krajeva s kratkim presjedanjima, a to su iz Zadra (6. mjesec) ili Beograda (9. mjesec). Nemojte da vas zavara što je 6. ili 9. mjesec jer je ekstremno toplo i vruće i tad na Tenerifima. Mi smo se kupali čak u 2. mjesecu tamo, tako da…

Što se tiče hotela i smještaja, pronašli smo odličan apart-hotel sa bazenom 150m od plaže. Svi apartmani imaju i balkon/terasu! Cijena za noćenje iznosi 28 eura za 2 osobe, stoga će vas povratna avio karta i apartman s bazenom uz plažu koštati samo 235 eura za 8 dana u 7. mjesecu!! Cijena je po osobi, ali je i dalje fenomenalna s obzirom na cijene kakve su sad za Tenerife. Imate i opciju na 4 dana za 179 eura. Iz Budimpešte je cijena sa svim 266 eura za 8 dana. Iz Zadra je ukupna cijena 258 eura za 7 dana, a iz Beograda 329 eura za 6 dana sa uključenom povratnom avio kartom i navedenim smještajem. U toj cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga, a ukoliko želite dodatni kofer, uzmite opciju priority.

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki apart-hotel s bazenom uz plažu za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to! Napomena za kupon za popust – morate se prvo registrirati kad kliknete na link za hotel da bi mogli upisati kupon DGBMI za popust.

POLAZAK IZ VENECIJE

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ ZADRA

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ BEOGRADA

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

Ulaznice za gradske znamenitosti, transfer, sve možete ovdje kupiti.

SVE MOŽETE OVDJE KUPITI

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: