Grad Pisa, smješten u prekrasnoj regiji Toskane u Italiji, privlači posjetitelje iz cijelog svijeta svojom bogatom poviješću, arhitekturom i kulturom. Najpoznatiji po svojem impozantnom Kosi toranju, koji se nagnuo tijekom izgradnje, Pisa je postao jedna od najprepoznatljivijih ikona Italije.

Osim tornja, grad nudi i mnoge druge znamenitosti koje vrijedi istražiti. Uz bogatu kulturnu baštinu, Pisa je također živahan sveučilišni grad s mladom atmosferom. Uživajte u šarmantnim ulicama, trgovinama, restoranima i kafićima te se prepustite talijanskom načinu života.

Najbolja cijena povratne avio kartu do Pise je iz Zadra 37 eura, a iz Budimpešte 65 eura. Također imate ispod 2 linka gdje ćete naći najbolje cijene smještaja. Ispod se nalaze linkovi iz gradova preko kojih možete kupiti avio karte i rezervirati hotel.

*Ulaznice za sve turističke atrakcije, kao i transfer s aerodroma možete kupiti OVDJE, a ukoliko se odlučite na rent a car, najbolje cijene ćete pronaći OVDJE. (Napomena za Rent a car – obavezno uzmite full cover osiguranje i opciju bez ostavljanja depozita)

POLAZAK IZ ZADRA

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

HOTELI OVDJE i OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: