Wizz air opet ima akciju na sve cijene povratnih avio karata, ovaj put su cijene još i niže! Tako da su povratne avio karte za Maldive iz Beograda su 226 eura, a iz Sarajeva 235 eura! Uz to smo pronašli lijep smještaja s doručkom koji je ocijenjen 4/5 i iznosi 27 eura, tako da dobijete ukupnu cijenu povratne avio karte i smještaja s doručkom na plaži za samo 320 eura po osobi ukoliko polazite iz Beograda! Iz Sarajeva je ukupna cijena 329 eura, itd Smještaj nudi i opcije polupansiona ili All inclusive (puni pansion). Ukoliko odaberete All inclusive, ukupna cijena je 437 eura po osobi sa letom i smještajem za svih 7 noćenja!

Datuma je jako puno ispod pa možete birati. Datumi i smještaj imate odvojeno posebno za svaki grad polaska. Napomena, wizz akcija traje samo danas! Kako rezervirati? Pronadjite ispod grad iz kojeg želite polazak i odaberite datum , zatim kupite avio kartu. Nakon toga se opet vratite ovdje i rezervirajte smještaj na datum za koji ste kupili avio kartu. Smještaj za rezervaciju se nalazim odmah ispod avio karata (plava kocka).

Smještaj također nudi transfer s aerodroma. Morate dodati kvačicu ukoliko želite tu opciju prilikom rezervacije i oni će vam poslati cijenu za transfer ili ih kontaktirajte da vam odmah navedu cijenu transfera sa aerodroma do hotela.

Ispod se nalaze linkovi preko koji možete kupiti avio karte na datume koji vam odgovaraju, kao i rezervirati smješta. Također imate link za ostale smještaje ukoliko vam ovaj ne odgovara.

AVIO KARTA I HOTEL, POLAZAK IZ BEOGRADA

Ostali smještaj Ovdje ili Ovdje

Ostali datumi ovdje ispod

DATUM: 07.06.-14.06. 2023. – 249 eur

DATUM: 03.06.-14.06.2023. – 271 eur

DATUM: 03.06.-12.06.2023. – 276 eur

Napomena: presjedanje je u Abu Dhabiju i potrebno je provjeriti da li vam je potrebna viza.

AVIO KARTA I HOTEL, POLAZAK IZ SARAJEVA

Ostali smještaj Ovdje ili Ovdje

Napomena: presjedanje je u Abu Dhabiju i potrebno je provjeriti da li vam je potrebna viza.

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA NA MALDIVIMA POTRAŽI OVDJE:

Ostale opcije smještaja na Maldivima OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: