Alicante je prekrasan grad smješten na Costa Blanca obali Španjolske. Poznat po svom mediteranskom načinu života, Alicante privlači posjetitelje svojim prekrasnim plažama, bogatom kulturom i gastronomskom scenom. Grad je dom nekih od najljepših plaža u Španjolskoj, kao što su Playa del Postiguet i San Juan, gdje možete uživati ​​u toplom suncu, kristalno čistom moru i raznim aktivnostima na vodi.

Iskopali smo najbolje cijene za ljetovanje u Alicanteu iz svih gradova i izlistali za vas cijene i datume, odnosno linkove kako bi ih mogli rezervirati. Također smo pronašli 2 hotela po najboljim cijenama i odličnim lokacijama. Najbolja cijena povratne avio karte je iz Klagenfurta (oko 220 km od Zagreba) i let je direkt, ali smo pronašli i najbolje cijene iz Zagreba, Zadra, Beograda, Podgorice i Skoplja. Ukoliko idete iz Klagenfurta, OVDJE možete provjeriti zone parkiranja.

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki s hotela na izbor. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

  • Ulaznice za sve turističke atrakcije, kao i transfer s aerodroma možete kupiti OVDJE, a ukoliko se odlučite na rent a car, najbolje cijene ćete pronaći OVDJE. (Napomena za Rent a car – obavezno uzmite full cover osiguranje i opciju bez ostavljanja depozita)

POLAZAK IZ KLAGENFURTA (direkt)

POLAZAK IZ ZAGREBA(presjedanje)

POLAZAK IZ ZADRA(presjedanje)

POLAZAK IZ BEOGRADA(presjedanje)

POLAZAK IZ PODGORICE(presjedanje)

POLAZAK IZ SKOPLJA(presjedanje)

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

RENT A CAR

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: