Priuštite si putovanje i posjet ovom prekrasnom gradu i Francuskoj obali!  Pronašli smo najbolje prilike za odmor u Nici. Povratna avio karta iz Beča je 39 eura, a iz Beograda 48 eura. Uz to smo pronašli hotel u centru Nice za 28 eura za noćenje po osobi, tako da ukupna cijena za povratnu avio kartu i hotel iznosi 86 eura za 3 dana s polaskom iz Beča, ili 97 eura iz Beograda! U toj cijeni je povratna avio karta + Hotel, ručna prtljaga i sve avio takse.

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel s bazenom za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ BEČA

POLAZAK IZ BEOGRADA

Ostali smještaj u Nici ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: